• Elsker tunnelen!

 • Micka hopper gjennom dekk

 • Micka gjeter litt

08.August 2014

Det har blitt lite oppdateringer på oss her inne, siden Leahnor reiste fra valpebIngen. Tiden er flydd vekk til ferie, sauer, sol og sommer. 

Vi har oppdatert en del på Facebook-siden vår. For de som ikke har vært innom der, ta dere gjerne en titt innom! Det hender det er mer aktivitet der, enn inne på siden her. Alt ettersom datatilgang. 

Skal vi se, siden forrige oppdatering; 

- sosialisering av gjenværende valper, på agilitytrening

- Nikkie fikk prøve seg i et nytt hjem. Hvor hun skulle passe egne sauer. Fikk mye skryt av henne, men dessverre var det ikke det rette hjemmet. Da "gjetingen" gjemte seg bort, og alle de andre gode sidene mye heller kom frem. Siden hun ikke ville vise sine gjeterhundsider, valgte hun å vise frem den flotte familiehunden i seg, og stallbikkja! Hun har vært med på hest og vogn turer, rideturer og på turer sammen med resten av hundeflokken og familien. Etter 3 uker, havnet hun tilbake på plassen sin her på Ortaks Kennel. Gjensynsgleden var stoooor da hun så matmor komme gående ut av bilen. En vet at en har satt sine spor i et hundehjerte når hunden hopper, spretter, rompa går i spinn og hunden uler mens den snurrer i rundinger! Det tok ikke mer enn 30 sekunder så var hun hoppet rett inn i bilen, og ville IKKE ut igjen. 

- Micka har vist mer av sine sterke gjeterinnstinkter, og liker godt å følge med på både sauer og hester. Avslappet frøken, på alle måter. Hun har også lært noen småtriks, som hun synes er meget moro å holde på med.

- Fnugg er Fnugg, på alle måter! Elsker å være der det skjer. Hun har også funnet stemmen sin, så en del lyder er det også blitt. Det gir seg vel etterhvert, får vi håpe ;)

 

10.Juni 2014

Da er valget tatt, og vår vakreste Leahnor har nå flyttet til sin nye eier <3 Kunne aldri fått en bedre valpekjøper til denne frøkna. 

Vi vil også benytte oss og gratulere henne med sitt nye covername; Madam Mim! 

Vi gleder oss til å følge deg fremover! 

08-09.juni 2014

Da har vi hatt besøk av en valpekjøper. Valgets time er inne! Hvem skal hun velge, min tro? 

Etter å ha tilbragt en times tid sammen med oss og valpene, ble ikke valget enkelt for denne unge damen :-P 

vi har nemlig noen kjekke og flotte valper, men hver sin sjarmerende side. Og det "verste" er at de passer alle sammen utmerket godt sammen med den unge damen, Julie som hun heter. Så hvem skal hun velge? 

Hun har hver sin dag fått lånt med seg en av valpene (bortsett fra Fnugg, som vår eldste datter har arbeidet hardt for å kunne beholde), for å se hvordan de er på egenhånd. 

Vi venter nå i spenning på hvem hun til syvende og sist velger.... 

 • Fnugg

 • Leahnor

 • Micka

07.Juli 2014

I dag har trekløveret fått sine første tyggebein. Må virkelig få frem at dette falt rett i smak! I dag er det bare 1 dag igjen til vi får besøk av en svært potensiell valpekjøper. Hun kommer for å hilse på, og vurdere/velge hvem av valgene hun evt vil kjøpe. 

Utrolig hyggelig ung dame, som driver masse med Agility og det gode "Bondeliv" attåt! 

En av valpene vil i fremtiden bli en trønder. En trønder vi ser frem til å følge i årene som kommer. 

Her flettes det både halsbånd, kobbel og fløytesnorer. Ta en titt i "Salg" mappen for mer informasjon.

02.Juli 2014

I dag har  valpene luftet seg på Sunnmøre Hundeklubb igjen. Dette var stas og stor ståhei! Utrolig kjekt å få hilse på alle hundene igjen, pluss alle nye som de ikke hadde møtt. De fikk også ta seg en tur i valpebingen mens de "større" firbente trente Agility. 

Kan skryte og si at trekløveret tok den store tunnellen med sving, helt uoppfordret ;-) Artig å se. Attpå til tok Leahnor og spratt over et hinder for "små" raser :-) Gjett om det ble roooos

 

Nå er det nedtelling til en av pikene forlater valpebingen.. Noe vemodig å tenke på, da jeg trives utrolig godt sammen med mine firbente.. Men livet går sin gang, og en av pikene må opp og frem for å vise sine konkurranse-ferdigheter! Og det vil hennes nye eier sørge for. Gleder oss til å se hva fremtiden bringer for Frøkna. 

29.Juni 2014

Hatt en utrolig stevne helg på Hamar. Det er ikke jeg selv med egen hund som har vært i ilden denne gangen. Denne gangen var jeg med som "hjelp" og støtte for mine to venninner, Rebekka og Marianne. 

Stolt av de begge to og deres hunder med alt de har prestert denne helgen! Rebekka som tok 1.plass med direkte opprykk til kl 3 Rally-lydighet, med 200 P av 200 mulige. Vanvittig bra! Og Marianne som tok 4 plass, debut i kl 1 i Rally. 

Må skryte litt til, da jeg var så heldig som fikk 1.premien til Rebekka. En sekk med hundefor. Noe som passet meg utmerket denne helgen, da jeg SÅKLART hadde glemt å kjøpe mat til gjengen der hjemme, før avreise! (Heldigvis for gubben som fikk handlet inn "lørdagsfor" for anledningen")

Ikke bare fikk jeg oppleve stevne på Hamar, men denne helgen fikk jeg også hilse på, bli kjent med og bo hjemme hos en utrolig hyggelig oppdretter. Oppdretter av sheltie. Kennel Sunborn, v Jorunn. Meget kjekk dame. Tusen takk for et flott opphold! 

27.Juni 2014

i dag går turen avsted til Hamar på Agility og hopp-stevne. Før avgang benyttet jeg meg til å ta en Skogstad sammen med alle hundene og valpene. Det var utrolig kjekt å tilbringe morningen samen me de, hvor jeg kunne slappe av de før en givende helg. 

Valpene storkoste seg i skogen sammen med den store gjengen. Etter å ha beundret disse større skapningene, hvor de kastet seg ut i elva og spant rundt med pinner, tok trekløveret seg raskt til mot for å bade sammen med de! Hele gjengen våt, energifulle og gira! Kunne dagen startet bedre? NEPPE! 

Vil bare takke for hver eneste dag jeg får tilbringe sammen med de <3

 • Søstrene Micka og Fnugg lokker Skeptiske Leahnor

 • Micka og Fnugg i farta

 • Fnugg stortrives med tunnelen

24. Juni 2014

<p>I dag har valpisene hatt sin f&oslash;rste "Debut" gjennom Agilitytunnelen. Fnugg var den som var f&oslash;rst ut, hun tok det ganske kjapt og synes dette var storstas. Micka var neste ut, og synes det var kjekt &aring; jage Fnugg gjennom. Leahnor derimot synes det var noe snodig denne gule store saken p&aring; gresset, den m&aring;tte snuses p&aring;, kikes p&aring; og til og med drikkes av f&oslash;r den ble godkjent ;) N&aring; springer de alle sammen rett gjennom med litt peking.&nbsp;</p> <p>Flott dag!</p>

19.Juni 2014

<p>valpene er vandt til barn. Her er det eldste jenta v&aring;r som sto for luftingen, og mente det var tid for litt "disiplin" av de sm&aring;. Det &aring; ta tak i sko og bukseben var rett og slett ikke greit lengre :P&nbsp;</p> <p>Den neste "Hundehviskeren" ?&nbsp;</p> <p>Hvem vet? ;)</p>

16.Juni 2014

<p>Da var dagen kommet, hvor den "ber&oslash;mte" agility'team genseren ankom! Gleder oss til &aring; ta den i bruk. *STAS*</p>

15.Juni 2014

<p>I dag har vi koset oss ute i det fine oppholdsv&aelig;ret! Sm&aring;ttisene har f&aring;tt sprunget og leket seg masse. I dag var stores&oslash;ster Ellie den som var mest nysgjerrig og aktiv. Hun tok initiativet til lek og moro sammen med sine sm&aring;s&oslash;sken &lt;3 S&aring; s&oslash;tt &aring; se p&aring;. De holdt p&aring; en god stund, f&oslash;r de sm&aring; ble hentet inn til et godt m&aring;ltid "gammaldags t&oslash;rrfor". Som alle andre dager gikk det ogs&aring; i dag rett ned p&aring; h&oslash;ykant... Kan de lenger kalles sm&aring;? De vokser i hvertfall i takt med den enorme matlysten ;)&nbsp;</p>

14.Juni 2014

<p>Fant et kamera i dag, med b&aring;de eldre og nyere bilder. Dette var et artig syn, spesielt bildene fra Agilitykurs i 2012, hvor Kaia var med som den mest aktive. Utrolig flotte bilder ble tatt av henne. N&aring; 2 &aring;r senere er det Teddy som fotograferer i samme act.&nbsp;</p> <p>Er s&aring; utrolig fascinert av hundene v&aring;re. Alt de f&aring;r til, og alt de presterer og yter i.&nbsp;</p> <p>Veldig takknemlig for &aring; ha de i livet v&aring;rt</p>

 • Kaia

  Et eldre bilde fra Agilitykurs som vi deltok på i 2012

 • Teddy

  Bilde tatt nå i vår 2014, på egentrening i Olsvika

12.Juni 2014

<p>I dag har valpene f&aring;tt leket seg i typisk Sunnm&oslash;rsk v&aelig;r! Dette var ikke bare kaldt, men ogs&aring; MEGET spennende ;) I dag fikk de utforsket alt det rare regnv&aelig;ret brakte med seg. Superstas &aring; v&aelig;re liten firbeint.</p>

11.Juni 2014

<p>I dag har sm&aring;ttisene v&aelig;rt p&aring; sin f&oslash;rste kj&oslash;retur med bil! Dette gikk str&aring;lende. De var mer fristet av mor melke'maskin p&aring; utsiden av buret. Vi tok ogs&aring; turen innom den lokale hundeklubben, Sunnm&oslash;re hundeklubben og hilste p&aring; Agility-gjengen. Der ble det masse kos,f&oslash;r bilturen hjem. Turen gikk overraskende bra ;) Tommel opp!!&nbsp;</p>

09.Juni 2014

<p>Det var godt &aring; komme hjem til de firbente. De s&oslash;te sm&aring; har blitt s&aring; store! Synes de har vokst masse bare il&oslash;pet av helgen. Det var rart &aring; komme hjem, og se hvor aktive, sterke og ''store'' de er blitt. Her l&oslash;per de rundt p&aring; hele tunet, knurrer, bjeffer, gnager og koser seg. De er virkelig blitt aktive. De stakk til og med av med den ene croxen min!&nbsp;</p> <p>BLir en kjekk tid fremover. N&aring; er Bacheloren unnagjort,og jeg ser frem til &aring; bruke tiden sammen med hundene. Det blir jogging, trening, lek og mye mer.&nbsp;</p> <p>N&aring; har vi et m&aring;l i siktet; Tr&oslash;nderhelgen i August! (Teddy)</p> <p>Resten av gjengen f&aring;r ta seg av sauene (Her er enkelte som sniker seg unna om dagen.. ) Det m&aring; nok litt ''repitisjon'' til, type; DU ER P&Aring; ARBEID!&nbsp;</p>

08.Juni 2014

<p>Da er Tr&oslash;nderhelgen over for denne gang!&nbsp;</p> <p>Utrolig kjekk opplevelse, med kjekke folk og mye morro. Heldig med v&aelig;ret var vi ogs&aring;!</p> <p>Stevne, Agility, Bading og sosialisering! Kan det bli bedre? Dette var g&oslash;y</p> <p>Vi gleder oss allerede til neste gang, som n&aelig;rmer seg med stormskritt! August er det ny tr&oslash;nderhelg.&nbsp;</p> <p>Vi var s&aring; heldige som fikk bo hos Julie. Hun &aring;penet sine d&oslash;rer for hele Agilitygjengen fra &Aring;lesund. Utrolig snilt. Kjekk jente!&nbsp;</p>

07.Juni 2014

<p>Allerede etter 1 natt, kjenner jeg savnet etter valpene! Skal tru om de har vokst? Gleder meg til &aring; se de p&aring; s&oslash;ndag &lt;3</p>

31.Mai 2014

<p>Her er det femdeles full nedtelling! Nedtelling til levering av en sv&aelig;rt interessant forskningsoppgave, Bachelor om fl&aring;ttb&aring;rne patogener i &Aring;lesundsregionen, og nedtelling til Tr&oslash;nderhelga!!&nbsp;</p> <p>Jeg og Teddy er superklar for en opplevelsesrik helg! 07-08.Juni.</p> <p>St&aring; p&aring; alle sammen! Ikke la Dr&oslash;mmene og fantasien l&oslash;pe ifra deg &lt;3</p>

30.Mai 2014

<p>Tiden raser avsted her p&aring; Furseth G&aring;rden.. V&aring;ren er over og sommeren st&aring;r for tur (selv om vi har f&oslash;lt p&aring; sommeren lenge allerede).&nbsp;</p> <p>Valpene vokser fremdeles fort, og jeg f&oslash;ler jeg g&aring;r glipp av mange &oslash;yeblikk sammen med dem. Samtidig har vi mange gode og koselige stunder ogs&aring;.&nbsp;</p> <p>Det er s&aring; spesiellt &aring; ha valper.. Det er en god f&oslash;lelse av spenning, forelskelse og behag. De er s&aring; nyyyyydelige! F&oslash;ler meg som en unge hver gang jeg skal hilse p&aring; de. Jeg er like spent som jentene mine hver eneste gang. Det er s&aring; koselig at jeg aldri ville v&aelig;rt foruten, det er vanskelig &aring; forlate de, og det er vanskelig &aring; ikke kunne bruke all min tid sammen med dem.&nbsp;</p> <p>Om f&aring; dager har jeg innlevering av en Bacheloroppgave, som jeg s&aring; lenge har lengtet etter &aring; f&aring; levere! N&aring; er dagen snart her.. bare noen dager unna! Det skal bli godt. Bioingeni&oslash;r..&nbsp;</p> <p>Etter &aring; ha tygget p&aring; ''tittelen'' i noen &aring;r n&aring;, i ventingen p&aring; &aring; f&aring; fullf&oslash;rt siste rest, har jeg igrunn kommet frem til at den m&aring; brukes til noe fornuftig. Men samtidig vil jeg den skal brukes p&aring; noe som ''fenger'', noe som fanger min interesse p&aring; alle niv&aring;... Etter 2 m&aring;neder med Bacheloroppgaven min, hvor jeg har kunnet jobbe med noe som vinkler inn p&aring; hunder, har jeg lyst &aring; finne veien videre i samme retning. retning hunderelatert! Oppgaven min har g&aring;tt ut p&aring; et forskningsprosjekt hvor jeg har pr&oslash;vd &aring; finne ut om det er noe utbredelse av fl&aring;ttb&aring;ren smitte blant husdyr. Da hund og Katt. Her &aring; v&aring;r region, &Aring;lesund. Dette er ikke blitt gjort tidligere foskning p&aring;, s&aring; jeg m&aring; virkelig si at dette var et interessant prosjekt! med overraskende resultater. Denne oppgaven passet meg s&aring; ypperlig, at jeg lurer p&aring; &aring; fortsette i samme retning videre, etter endt studie. Jeg vil se om jeg kan bruke utdannelsen min p&aring; dyra som interesserer meg mest her i verden; Hunder! og Hester.</p> <p>Videre vurderer jeg ogs&aring; &aring; f&oslash;lge en ny sti. Jeg lurer p&aring; &aring; ta meg utdannelse som Hundeterapaut/mass&oslash;r.</p> <p>Skal tru om dette er noe som trengs i hundeverden?</p> <p>Jeg er spent p&aring; fremtiden og hva den vil bringe.. &Aring; en ting er sikkert; Jeg skal jobbe med noe STORT!! Ikke n&oslash;dvendigvis noe som er stort for andre, men noe som er stort for meg!</p> <p>Det er lov &aring; dr&oslash;mme! Og det er ogs&aring; lov &aring; gj&oslash;re dr&oslash;mmer til virkelighet! :)</p> <p>GOD SOMMER ALLE SAMMEN!!</p> <p>ELsker familielivet, hundelivet, g&aring;rdslivet og valpetiden! :) &nbsp;</p>

27.Mai 2014

<p>N&aring; er det nedtelling til Hundetur til Trondheim. Da reiser vi avsted p&aring; Tr&oslash;nderhelga! Her blir det to dager med Agilitystevne for folk og fe. Dette blir storstas. Jeg og Teddy er klare!&nbsp;</p> <p>Jentene mine og Gubben f&aring;r ta seg av flokken hjemme. Vi er s&aring; heldig &aring; ha eldstejenta v&aring;res som er verdens beste Valpe-passer. Hun og valpene synes det er like stas begge veier. Masse kos og oppmerksomhet.&nbsp;</p> <p>N&aring; som valpene kan h&oslash;re, kan vi se gleden i &oslash;ynene til Eldsta n&aring;r valpene kjenner igjen stemmen hennes. Da blir det liv i leieren. Hun er spesiellt knyttet til Fnugg, som hun gjerne skulle hatt med seg overalt hun g&aring;r. &lt;3</p>

26.Mai 2014

<p>I dag har valpene hatt sitt f&oslash;rste m&oslash;te med gress. De har i dag f&aring;tt luftet seg ute for f&oslash;rste gang, og virkelig f&aring;tt ''bakkekontankt''.&nbsp;</p> <p>Dette var stas, de kravlet rundt i en voldsom fart. Mamma og Pappa var med.&nbsp;</p> <p>Valpene vokser og vokser. De nyter godt av de ekstra puppene, spesiellt Fnugg (Plugg). Hun ser ut til &aring; bli en stor og kraftg tispe. Spennende &aring; se utviklingen videre.&nbsp;</p> <p>i morgen skal de s&oslash;te sm&aring; f&aring; servert gr&oslash;t for f&oslash;rste gang, f&oslash;r vi g&aring;r over til litt oppbl&oslash;tet for.&nbsp;</p> <p>Valpetid er h&aelig;rlig!&nbsp;</p>

22.Mai 2014

<p>N&aring; er valpene 1 1/2 uke gamle, og de vokser som noen ulver! Her g&aring;r det fort unna, og med noen ekstra pupper til hver med melk, ja da &oslash;ker veksten noe mer enn ellers ;)</p> <p>Valpene har n&aring; f&aring;tt navn;&nbsp;</p> <p>&nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp;Micka, Leahnor og Fnugg &lt;3</p> <p>Gleder oss over tiden fremover. Blir spennende &aring; se hvordan de utvikler seg.&nbsp;</p> <p>&nbsp;</p>

21.Mai 2014

<p>I dag snekkres det Agilityhinder til hjemmebruk. Det skal brukes masse til trening, og ikke minst blir det kjekt for eldste jenta v&aring;r &aring; f&aring; trene med egen hund (i rolige omgivelser) :-)&nbsp;</p> <p>&nbsp;</p> <p>Dette blir stas!&nbsp;</p>

08.Mai 2014

<p>Kaia har f&aring;tt 3 sunne og friske valper!</p> <p>Av et kull p&aring; 6 valper, overlevde 3 av de.</p> <p>Hun hadde en lang og tung f&oslash;dsel, hvor komplikasjonene startet ved valp nr 4. &nbsp;Da denne s&oslash;tingen satte seg fast og proppet bekkenet. I det vi skulle reise til dyrlegen, valgte han &aring; "l&oslash;sne", og ut kom han. Dessverre noe svak. Etter noen timer klarte han ikke kjempe kampen om livet lengre.&nbsp;</p> <p>Kaia fikl stimulerende hos dyrlegen for &aring; f&aring; fart p&aring; de to siste, noe som dessverre ikke fungerte. Hun endte da opp med keisersnitt. De to siste valpene var ikke til &aring; redde.&nbsp;</p> <p>&nbsp;</p> <p>Utrolig trist &aring; miste trekl&oslash;veret &lt;3 Samtidig er gleden stor over &aring; ha Kaia hos oss med nok et trekl&oslash;ver ♧</p> <p>&nbsp;</p> <p>Kaia &times; Teddy valpene ble; 4 jenter og 2 gutter.&nbsp;</p> <p>Vi har n&aring; 3 jenter her hos oss.&nbsp;</p> <p>&nbsp;</p> <p>Dette blir og er Kaia's siste kull &lt;3&nbsp;</p> <p>&nbsp;</p> <p>&nbsp;</p> <p>&nbsp;</p> <p>&nbsp;</p>

02.mai/03.mai

<p>N&aring; venter vi i spenning!&nbsp;</p> <p>Etter en time hos dyrlegen med UL p&aring; Kaia, viser det seg at vi venter 6 valper, med termin om 2-3 dager.&nbsp;</p> <p>Allerede n&aring; er hun begynt &aring; bli "urolig", og matmor f&aring;r klar beskjed om &aring; holde seg i n&aelig;rheten. Kaia lar meg ikke g&aring; ut av rommet. Det begynner &aring; minne mye om ,,fremgangen" til forrige Kull.&nbsp;</p> <p>&nbsp;</p> <p>Ja, N&Aring;! venter vi i spenning.. Hvem, hva, hvilke, hvordan &lt;3 Gleder oss til valper og kos.&nbsp;</p> <p>&nbsp;</p> <p>Tjukke'bolla er snart klar!&nbsp;</p>

24. April 2014

<p>Da er tiden kommet for nok et kull her p&aring; Ortaks Kennel. Dette blir stas for oss voksne, og ikke minst barna! :D&nbsp;</p> <p>Kullet blir etter Kaia (NO&nbsp;18763/08) &amp; Teddy (NO&nbsp;29020).</p> <p>De har tidligere hatt et kull sammen (kull 2010), som gav et fint kull. Myke gjetere, lettl&aelig;rte, lydh&oslash;re, hengivne og tillitsfulle hunder, men mye instinkt.&nbsp;</p> <p>Vi beholdte selv en valp fra tidligere kull, Ollie. Han startet gjetrhundtrening og agility. Dessverre hadde vi ham ikke lenge (1 1/2 &aring;r), da han forsvant sporl&oslash;st, uten &aring; bli funnet, i juletider 2011.</p> <p>Vi har n&aring; to av hundene fra kull 2010.</p> <p>-Ellie kom tilbake hit til oss etter 4 mnd hos de som kj&oslash;pte henne. Instinktene hennes var s&aring; strerke p&aring; gjeting, noe tidligere eiere ikke hadde interesse for. Her hos oss f&aring;r hun utnytte instinktet sitt og brukt det daglig. Ellie er en myk og lydh&oslash;r gjeter, veldig dyktig i sitt arbeid. Som valp ble hun agilitytrent sammen med 'tidligere' eiere, noe hun liker godt &aring; holde p&aring; med ved siden av, men gjetingen er det hun brenner for. Hun er veldig fokusert p&aring; det arbeidet hun f&aring;r tildelt, og har god kontakt med f&oslash;rer. Ellie godkjent gjeterhundpr&oslash;ve 03.september 2012. Hun kom ogs&aring; p&aring; 2.plass p&aring; Gamlemopen 2014, med 85p. (4 poeng under vinneren)</p> <p>-Nikkie flyttet hit til oss n&aring; 03.mars 2014. Dette etter eierne m&aring;tte ta den tunge avgj&oslash;relsen &aring; omplassere henne. Vi har tidligere hatt henne p&aring; bes&oslash;k i varierende perioder, og f&oslash;lte at dette var den rette plassen for henne &aring; v&aelig;re akkurat n&aring;. &nbsp;Nikkie har tidligere ikke blitt trent p&aring; gjeting, noe hun n&aring; har f&aring;tt startet p&aring; her hos oss. Hun har MYE energi &aring; f&aring; ut av kroppen, og tar 'l&aelig;ringen' veldig fort. Hun lytter godt til f&oslash;rer, og allerede kommet et godt stykke p&aring; vei. Fokusert jente.&nbsp;</p> <p>&nbsp;</p> <p>Litt om foreldrene;&nbsp;</p> <p>De har begge et godt lynne, t&aring;lmodige og snille med barn, brukes daglig til gjeting her hjemme p&aring; g&aring;rden.&nbsp;</p> <p>Kaia fikk godkjent gjeterhundpr&oslash;ve i 2009, hun har ogs&aring; godkjent &nbsp;klasse 2 og klasse 3.&nbsp;</p> <p>Teddy trenes ogs&aring; aktivt p&aring; Agility, i tillegg til gjetingen.&nbsp;</p> <p>De har begge deltatt p&aring; Agilitykurs, og mestrer det veldig godt. Men de trenes hovedsaklig p&aring; gjeting. De har deltatt p&aring; mange gjeterhundkurs, deriblant med Dereck Schrimgeor, Alexander Str&oslash;m og Egil Syversbr&aring;ten. som instrukt&oslash;rer.</p> <p>De er begge HD-og AD- fri. &Oslash;yelyst, og har ingen kjente sykdommer.&nbsp;</p> <p>Valpene leveres;&nbsp;</p> <p>-chippet</p> <p>-vaksinert</p> <p>-helseattest</p> <p>-valpepakke</p> <p>-stamtavle</p>

24. April 2014

<p>I dag er Offisiellt Lammingen her p&aring; Furseth i gang!! F&oslash;rst ute var Trillinger : D&nbsp;</p> <p>Ser frem til mange flere lam</p>